Logo

Μόσχα: Η στιγμή που ταξί πέφτει πάνω σε πεζούς [βίντεο+φωτο]



 
 

Αυτή είναι η στιγμή που ένα ταξί ανεβαίνει στο  πεζοδρόμιο και πέφτει πάνω  σε πλήθος φίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μόσχα, αφήνοντας επτά τραυματίες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο στη ρωσική πρωτεύουσα και το βίντεο δείχνει τους πεζούς - κάποιοι φορούν ποδοσφαιρικές ενδυμασίες - να πέφτουν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, πριν ο οδηγός φύγει κυνηγημένος από τους περαστικούς.

 Ο οδηγός, που κατονομάστηκε ως Anarbek Chyngyz, είναι κάτοχος αδείας οδήγησης από την Κιργιζία.

Η αστυνομία της Μόσχας δήλωσε ότι πιστεύει ότι «έχασε τον έλεγχο» του ταξί της στην οδό Ilinka κοντά στο εμπορικό κέντρο GUM.

Υπάρχουν, επίσης, πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο οδηγός αποκοιμήθηκε στιγμιαία στο τιμόνι με απότέλεσμα το αυτοκίνητο να ανεβεί σο πεζοδρόμιο και να πέσει επάνω στους πεζούς. 

Το συγκλονιστικό βίντεο, όπως επισημαίνει η Sun, δείχνει ότι το όχημα προφανώς προσπαθεί να αποφύγει την κυκλοφορία πριν ξαφνικά πέσει πάνω σε ένα οδικό σήμα και επιταχύνει πάνω στο πλήθος.

Δύο γυναίκες από το Μεξικό περιλαμβάνονται μεταξύ εκείνων που διακομίστηκαν  στο νοσοκομείο, με τη μία να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση,  δήλωσε η πρεσβεία της χώρας στη Μόσχα. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-6-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις