Logo

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 20 τραυματίες σε φεστιβάλ στο Νιου Τζέρσεϊ



 
 

Τον τρόμο και τον πανικό έσπειρε ένα οπλοφόρος τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Ιουνίου στους συμμετέχοντες σε πολιτιστικό φεστιβάλ στο Τρεντόν, του Νιου Τζέρσεϋ. Οι χιλιάδες συμμετέχοντες τράπηκαν σε φυγή, ενώ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και, τουλάχιστον, 20 τραυματίστηκαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε, στο φεστιβάλ που ονομάζεται, Art All Night προβάλλει την τοπική τέχνη, μουσική και φαγητό, λίγο πριν από τις 3:00 το πρωί της Κυριακής. Η εκδήλωση ξεκίνησε το Σάββατο το απόγευμα και επρόκειτο να συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο φεστιβάλ μετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Τρεντόν, Ντέρεν Ζάπλεϊ, δήλωσε στον The Trentonian ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο νεκρός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.

Ένας από τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, ο Άντζελο Νικολό, δήλωσε στην τηλεόραση 6ABC TV της Φιλαδέλφειας ότι ο ίδιος και ο αδελφός του παρακολουθούσαν την εκδήλωση όταν άκουσαν έντονους ήχους. Στη συνέχεια, τόνισε ότι οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν έντρομοι προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Είδα δύο αστυνομικούς να συνοδεύουν έναν άνδρα, τραυματισμένο από σφαίρα στο πόδι, Του έβαλαν χειροπέδες και τον πήραν μαζί τους», είπε ο Νικολό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-6-2018 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις