Logo

Γιάννης Φουκάκης: ο μεγάλος νικητής του Big Brother



 
 

foukakis_31-1-2011Ο Γιάννης Φουκάκης το αδιαφιλονίκητο φαβορί του Big Brοther  κατάφερε  να επικρατήσει με άνεση των αντιπάλων του και να βγει νικητής  με το έπαθλο των 170.000 ευρώ ανά χείρας .

Εκείνο που κατάφερε επίσης ήταν να μετατρέψει τον τελικό του Big Brother σε ό,τι πιο βαρετό έχουμε δει σε ριάλιτυ. Ο λόγος  ήταν ότι όλοι μπορούσαν να προβλέψουν σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού ότι αυτός θα ήταν ο νικητής.

Τι κι αν προσπαθούσε η παρουσιάστρια  Ρούλα Κορομηλά να μας κρατήσει σε αγωνία κατά τη διάρκεια της εκπομπής…  και να εντείνει την αγωνία των παικτών παράλληλα…

Ούτε το κοινό, ούτε οι παίκτες αγωνιούσαν.

΄Ολοι ήξεραν…

Τι τους έβαλαν σε θαλάμους , τι τους μετέφεραν με γερανό από το σπίτι στο στούντιο, σωστή υπερπαραγωγή.

BigBrother_31-1-2011Κάθε φορά που ανακοίνωνε η παρουσιάστρια την επόμενη αποχώρηση για τους τέσσερεις φιναλίστ, οι παίκτες έμπαιναν στους θαλάμους και ένας από αυτούς απογειωνόταν, με τη βοήθεια γερανού,  για το στούντιο.

Η πρώτη που αποχώρησε ήταν η Εβελίνα (αναμενόμενο),  η οποία φαινόταν να το διασκεδάζει αν και ομολόγησε πως στη αρχή φοβήθηκε.

Δεύτερος αποχώρησε ο Ηλίας (αναμενόμενο), ο οποίος δεν σταμάτησε να χαμογελάει.

Μετά ήρθε η σειρά του Αντώνη (αναμενόμενο),  ο οποίος δεν έφυγε και με άδεια χέρια αφού κέρδισε το αυτοκίνητο που ήταν το δεύτερο έπαθλο.

Τέλος έμεινε ο Γιάννης μόνος στο σπίτι ν’ αναρωτιέται τι να κάνει...

Από τον … “διαλογισμό”  τον έσωσε η κοπέλα του η Φωτεινή, στην οποία "έπεσε ο κλήρος"  να του ανακοινώσει το αποτέλεσμα,  ότι δηλαδή νίκησε.

Ακόμα κι η παρουσιάστρια …βαρέθηκε μάλλον να του το ανακοινώσει πρώτη -αρκέστηκε μόνο να του μιλήσει από το στούντιο ενώ εκείνος βρισκόταν ακόμα στο σπίτι- κι ύστερα  μας καληνύχτησε για να ανασάνει ανακουφισμένη που τελείωσε αυτή η βραδιά.

Έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν μια πολύ "οικογενειακή υπόθεση", όπως εξελίχθηκε και νομίζουμε πως έπραξε το σωστό.

Κατά τα άλλα η πολυδιαφημιζόμενη “ανατροπή”  δεν ήρθε ποτέ.

Αντ‘ αυτής πολλά βεγγαλικά εν μέσω καπνών, σ΄ ένα εντυπωσιακό πλάνο, υποδέχθηκαν στον “έξω κόσμο” τον Φουκάκη μαζί με τους πολυάριθμους φίλους του από την Κρήτη και την οικογένειά του, που τον περίμεναν από νωρίς.

Εκείνος δε πανευτυχής τους ευχαρίστησε όλους με μαντινάδα (αναμενόμενο)!!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις