Logo

«Ένιωσα ζήλια γι αυτήν»: Χιλιανός κακοποίησε σεξουαλικά την 3χρονη θετή του κόρη



 
 

Ο πατριός της 3χρονης Αλμέντρα, που πέθανε στις 11 Ιουλίου στην κοινότητα Λα Φλόριδα στο Σαντιάγο της Χιλής και της οποίας το σώμα έφερε σημάδια βίας, ομολόγησε ότι σκότωσε το κορίτσι και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημα, αναφέρει η La Tercera.

Ο Σεμπάστιαν Μπαλμποντίν παραδέχτηκε ότι κακοποιούσε την κόρη της συντρόφου του, επί ένα τρίμηνο και διαβεβαίωσε ότι την σκότωσε επειδή «ένιωσε ζήλια γι αυτήν», καθώς ήταν «υγιές κορίτσι» σε αντίθεση με τη δική του.

Στην ομολογία του ανέφερε λεπτομερώς ότι οδήγησε την Αλμέντρα στο μπάνιο, της έβγαλε τα ρούχα, την κακοποίησε σεξουαλικά και βούτηξε το κεφάλι της μικρής τρεις φορές στη μπανιέρα που ήταν γεμάτη νερό.

Από το φόβο της η μικρή εκείνη τη στιγμή ούρησε και έκανε «έξαλλο» τον πατριό της, ο οποίος άρχισε να το χτυπά στο στήθος και στο στομάχι επί 15λεπτο.

Η μικρή πέθανε λίγο μετά από την βάναυση επίθεση. Ο Μπαλμποντίν κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και σεξουαλική κακοποίηση. Αυτό είναι η τρίτη δολοφονία ανήλικου κοριτσιού στη Χιλή μετά από βάναυση σεξουαλική κακοποίηση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-7-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις