Logo

Βραζιλία: Κρατούσαν σε κλουβί τα δίδυμα παιδιά τους, ηλικίας 3 ετών [φωτο]



 
 

Οι δύο δίδυμοι αδελφοί βρέθηκαν κλειδωμένοι μέσα σε ένα μικρό ξύλινο κουτί στο σπίτι τους στην Απαρεσιντία στο βραζιλιάνικο κρατίδιο Εσπίριτο Σάντο, αναφέρει η εφημερίδα O Globo .

Η αστυνομία πήγε στο συγκεκριμένο σπίτι μετά από ανώνυμη καταγγελία. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η μητέρα των δύο δίδυμων αγοριών επέτρεψε στους αστυνομικούς να εισέλθουν στο σπίτι χωρίς να δείχνει την οποιαδήποτε ανησυχία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το συγκεκριμένο κουτί, το οποίο ήταν χωρισμένο σε δύο μέρη έτσι ώστε τα δύο αγόρια να είναι χωριστά, ενώ δεν υπήρχαν μέσα κουβέρτες ή παιχνίδια.

Οι γονείς, οι οποίοι είναι αγρότες, μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ως ύποπτοι για κακοποίηση των παιδιών τους, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι αφού έδωσαν εξηγήσεις. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, οι δύο γονείς εξήγησαν ότι είχαν κλειδώσει τα παιδιά, ώστε να μπορούν να εργάζονται στα χωράφια και να κάνουν τις οικιακές δουλειές.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα παιδιά που εξετάστηκαν από γιατρούς δεν φέρουν σημάδια σωματικής ή άλλης κακοποίησης, ωστόσο η έρευνα για την υπόθεση θα συνεχιστεί και οι αρχές αποφάσισαν, μέχρι την τελική της έκβαση, θα παραμείνουν στο καταφύγιο του δήμου Σάντα Τερέζα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-7-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις