Logo

Σκότωσε τα παιδιά της επειδή ήταν αυθάδη !



 
 

paidoktonos2_31-1-2011Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη των Ηνωμένων Πολιτειών άκουσε την κυνική ομολογία μιας 50χρονης παιδοκτόνου.

Η Julie Schenecker, από τη Nέα Τάμπα της Φλόριδας, μετά το διπλό έγκλημά της έγραψε ένα σημείωμα.

Σε αυτό αιτιολογούσε τις δολοφονίες των δύο παιδιών της γράφοντας : «αντιμιλούσαν και ήταν αυθάδη και αυτό θα το έλυνε» !

Η 50χρονη, σύμφωνα με την ομολογία της, σκότωσε την περασμένη Πέμπτη, πρώτα τον 13χρονο γιό της Beau. Συγκεκριμένα, τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι, ενώ οι δυο τους επέστρεφαν στο σπίτι μετά την ποδοσφαιρική προπόνηση του μικρού .

 Στη συνέχεια  πυροβόλησε και την 16χρονη κόρη της Calyx, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, διαβάζοντας τα μαθήματά της.

Όπως είπε, πυροβόλησε το κορίτσι πρώτα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και στη συνέχεια στο πρόσωπο. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το όπλο του εγκλήματος, ένα 38άρι περίστροφο, το είχε αγοράσει πέντε ημέρες πριν. 

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της 50χρονης την επόμενη ημέρα των εγκλημάτων, ειδοποιημένοι από τη μητέρα της, η οποία κατάλαβε πως κάτι άσχημο είχε συμβεί,  καθώς κανείς δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις της. 

Στη βεράντα βρήκαν την ίδια την 50χρονη, να φορά ακόμα τα ρούχα που φορούσε την προηγουμένη, τα οποία ήταν γεμάτα αίματα. Μέσα στο σπίτι εντόπισαν το σημείωμα στο οποίο η δράστης εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους σκότωσε τα παιδιά της και επιπλέον έκανε γνωστή την επιθυμία της να αυτοκτονήσει.

Η μητέρα της παιδοκτόνου υποστήριξε καταθέτοντας στην αστυνομία, ότι η κόρη της πάσχει από κατάθλιψη. Όσο για το σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της, αυτός ενημερώθηκε για τις θλιβερές εξελίξεις στο Κατάρ όπου βρίσκεται υπηρετώντας στον αμερικανικό στρατό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις