Logo

Αποκεφάλισε τον πρώην σύζυγό της, τον διαμέλισε και τον έθαψε στον κήπο ως «λίπασμα» για τα κολοκυθάκια! [φωτο]



 
 

Μια γυναίκα αποκεφάλισε και διαμέλισε τον πρώην σύζυγό της  και έπειτα έθαψε τα κομμάτια του σώματός του στον κήπο της ως  «λίπασμα» για τα κολοκυθάκια της, λέει η αστυνομία στη Ρωσία.

Η Όλγα Στερλιαντέβα (Olga Sterlyadeva), 32 ετών, σκότωσε τον σύζυγο Αλεξάντερ με δύο χτυπήματα με τσεκούρι στο λαιμό του, καθώς  κοιμόταν και στη συνέχεια χρησιμοποίησε αλυσοπρίονο για να κόψει το σώμα του στο κελάρι του σπιτιού τους στο Ταταρστάν της Ρωσίας.

Η 32χρονη, που είναι και η μητέρα των τριων παιδιών του ζευγαριού,  αρχικά κάλυψε τα κομμάτια του επίσης 32χρονου Αλεξάντερ με χώμα στο κελάρι, αλλά αργότερα  έσκαψε και τα έθαψε στον κήπο της κουζίνας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail  η συζυγοκτόνος διέπραξε αυτή την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία επειδή δεν μπορούσε να ξεπεράσει τις απιστίες του πρώην συζύγου της. 

Το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο, ζούσε μαζί στο χωριό Staroe Slyakovo στο Ταταρστάν της Ρωσίας, επειδή δεν είχαν εναλλακτική λύση διαμονής. Το ζευγάρι είχε και τρία παιδιά. Μάλιστα το ένα από αυτά  βρισκόταν στο σπίτι όταν η γυναίκα μετακίνησε τον τεμαχισμένο της σύζυγο από το κελάρι στον κήπο.

Η γυναίκα, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, κρατήθηκε εν αναμονή της έρευνας για τη δολοφονία και αντιμετωπίζει έως και 15 χρόνια κάθειρξης εάν καταδικαστεί για δολοφονία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-7-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις