Logo

Οι “Blue” στη Eurovision



 
 

blfreurvsn_31-1-2011Επανασχημάτισαν το συγκρότημά τους το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να δώσουν μερικές υπαίθριες συναυλίες πριν ανακοινώσουν ότι θα κάνουν μια περιοδεία για να γιορτάσουν την επιστροφή τους – η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ.

Τα μέλη του συγκροτήματος “Blue” ωστόσο, φαίνεται ότι δεν τα παρατάνε τόσο εύκολα, καθώς σήμερα ανακοίνωσαν ότι θα αντιπροσωπεύσουν το Ηνωμένο Βασίλειο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, στο  Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Οι “Blue” πρωτοξεκίνησαν το 2000 και είναι περισσότερο γνωστοί για τις επιτυχίες τους “All Rise”, “Guilty” και το ντουέτο τους με τον Έλτον Τζον στο τραγούδι “Sorry Seems To Be The Hardest Word”, ενώ πούλησαν περισσότερους από 13.000.000 δίσκους παγκοσμίως και κέρδισαν δύο βραβεία Brit.

Το συγκρότημα αποτελείται από τον Ντάνκαν Τζέιμς, τον Σάιμον Γουέμπ, τον Λι Ράιαν και τον Άντονι Κόστα. Το 2005, τα αγόρια των “Blue” αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία και να επιδιώξουν σόλο καριέρες.

Όπως και να’ χει όμως, οι “Blue” είναι και πάλι μαζί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ να τα καταφέρουν!

Ο Ντάνκαν Τζέιμς, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του συγκροτήματος στη Eurovision, είπε: «Φέτος γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του συγκροτήματος, οπότε όταν το BBC μας έκανε την πρόταση, την θεωρήσαμε ως έναν υπέροχο τρόπο να γιορτάσουμε την περίσταση».

Για όσους δεν θυμούνται τους “Blue”, το βιντεάκι που ακολουθεί σίγουρα θα σας φρεσκάρει τη μνήμη!


    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις