Logo

Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι που παρέμεινε επί 8 ώρες ξεχασμένο σε σχολικό λεωφορείο [βίντεο+φωτο]



 
 

Από θερμοπληξία πέθανε ένα κοριτσάκι 3 ετών στην  Ταϊλάνδη, αφού έμεινε ξεχασμένο επί 8 ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο.

Αστυνομικές και υγειονομικές πηγές της περιφέρειας Σάι Μπούρι, στη νότια Ταϊλάνδη, ανέφεραν ότι το κοριτσάκι υπέκυψε εξαιτίας της ζέστης, αλλά και την έλλειψης επαρκούς οξυγόνου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο οδηγό του σχολικού, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν έλεγξε αν όλα τα παιδιά είχαν βγει από το λεωφορείο εκείνο το πρωί.

Επίσης, η αστυνομία συνέλαβε την 32χρονη δασκάλα του νηπιαγωγείου, για την αμελή συμπεριφορά της που οδήγησε στο θάνατο της 3χρονης. Η δασκάλα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και νοσυλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως αναφέρει το nationmultimedia.com. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ανάλογα  περιστατικά είναι σχετικά συχνά στην Ταϊλάνδη, καθώς σύμφωνα με τις αρχές στο διάστημα από το 2012 έως το 2016 13 παιδιά έμειναν ξεχασμένα μέσα σε οχήματα στην Ταϊλάνδη. Έξι απ' αυτά έχασαν τη ζωή τους.

Μάλιστα, μόλις τον  περασμένο Ιούνιο, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι υπέκυψε στην επαρχία Χον Καέν, στα βόρεια της χώρας, αφού το είχαν ξεχάσει πολλές ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-8-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις