Logo

Μητροπολίτη ''δάγκωσε'' ο εισαγγελέας - μαϊμού !



 
 

eisaggeleasmaimou_31-1-2011Ο… φιλεύσπλαχνος ανώτατος εισαγγελέας - «απάτη» επανέκαμψε ζητώντας αυτή τη φορά τον οβολό του Μητροπολίτη Κυθήρων, αλλά και ενός  παράγοντα τηλεοπτικού σταθμού !

«Καλή σας ημέρα, είμαι ο τ. εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Σανιδάς» συστήνεται τηλεφωνικώς ο... μαϊμού εισαγγελικός λειτουργός και αμέσως μπαίνει στο… ψητό.

Ζητεί την οικονομική συνδρομή επιφανών συμπολιτών μας για λόγους φιλανθρωπίας προκειμένου να συγκεντρωθεί ποσό χρημάτων το οποίο, όπως τους λέει, θα διατεθεί για την ενίσχυση αναξιοπαθούντων ατόμων.

Το τηλεφωνικό κόλπο με την επίκληση του ονόματος του κ. Σανιδά το έχει ήδη εφαρμόσει ο εφευρετικός απατεώνας σε προέδρους διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες συμβούλους τραπεζικών εταιρειών, καναλάρχες, εκδότες εφημερίδων, διοικητές κρατικών νοσοκομείων και άλλους Μητροπολίτες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο δήθεν εισαγγελέας είναι κρατούμενος ο οποίος έχει αποφυλακισθεί και προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην με αυτή τη μέθοδο.

Όπως έγινε γνωστό, όταν τηλεφωνεί και προς διευκόλυνση των θυμάτων του, δίνει έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στον οποίο πρέπει να καταθέσουν τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μάλιστα, λέει στους συνομιλητές του ότι ο λογαριασμός αυτός έχει ανοιχτεί στο όνομα «Διαμαντόπουλος», το οποίο είναι πιθανότατα το επώνυμό του και τους δίνει κι έναν άσχετο αριθμό κινητού τηλεφώνου για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστούν στο μέλλον.

Η κατάσταση φαίνεται πως έχει φθάσει στο απροχώρητο με αυτό το πρόσωπο που παριστάνει τον ευυπόληπτο εισαγγελέα. Γι’ αυτό και ο τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει: «Το πρόσωπο αυτό είναι απατεώνας και επιδιώκει να εξαπατά τους δέκτες των τηλεφωνημάτων καθόσον ουδέποτε ζήτησα ούτε πρόκειται να ζητήσω τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις