Logo

Ποδηλάτης ζωντανός από τρομερή σύγκρουση με Ι.Χ. που οδηγούσε 13χρονος [βίντεο+φωτο]



 
 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σοκαριστική στιμή, που ένας 52χρονος ποδηλάτης σαν από θαύμα γλιτώνει τη ζωή του, αφού ένα αυτοκίνητο, που το οδηγούσε ένας 13χρονος, έπεσε πάνω του.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία. Ο 13χρονος πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του, την ώρα που εκείνοι έλειπαν από το σπίτι,  για να κάνει βόλτα. 

Όπως φαίνεται από το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ένα μπλε αυτοκίνητο ξαφνικά πέφτει επάνω σε ποδηλάτη και τον παρασύρει για αρκετά μέτρα. 

Το αυτοκίνητο, τελικά, «καρφώνεται» σε γκαραζόπορτα σπιτιού, αφού προηγουμένως έχει παρασύρει και ένα δέντρο που βρέθηκε στο... διάβα του. 

Ο ποδηλάτης, αρχικά, φαίνεται να εξαφανίζεται κάτω από το καπό του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια και ως εκ θαύματος όπως σημειώνει η Daily Mail, εμφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σώος και αβλαβης, με ελάχιστα τραύματα. 

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, μετά από έρευνα, το 13χρονο αγόρι είχε  «δανειστεί» το οικογενειακό αυτοκίνητο εκμεταλλευόμενο την απουσία των γονέων του.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι από τη σφοδρή σύγκρουση δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ο 13χρονος. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις