Logo

Απειλητικά μηνύματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη της Κάνιγγος [φωτο]



 
 

Άγνωστοι έγραψαν απειλητικά μηνύματα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το δικηγορικό γραφείο του Χάρη Αναγνωστόπουλου, συνηγόρου υπεράσπισης του  κοσμηματοπώλη της πλατείας Κάνιγγος. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο κοσμηματοπώλης αναμένεται να απολογηθεί σε ανακριτή, αντιμετωπίζοντας ένα κακούργημα και ένα  πλημμέλημα για το θάνατο του 33χρονου ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής αποπειράθηκε να κλέψει το κατάστημά του που  βρίσκεται  οδό Γλάδστωνος .

Ο κ. Αναγνωστόπουλος επισημαίνει ότι ο κοσμηματοπώλης δεν έχει καμία συμμετοχή στην τραγική κατάληξη του ανθρώπου που επιχείρησε τη ληστεία .

«Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό γι’ όλους, στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο εντολέας του  έπραξε τα αυτονόητα: «Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του δράστη μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν. Στη συνέχεια, ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά».

Ο δικηγόρος, επίσης, σε δήλωσή του που αναφέρει το protothema.gr ,τόνισε: «Ενημερώθηκα σήμερα το πρωί από κατοίκους της πολυκατοικίας όπου διατηρώ το γραφείο μου ότι χθες το βράδυ κάποια στιγμή άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στα μάρμαρα της εισόδου ένα απειλητικό μήνυμα. Αδυνατώ να κατανοήσω τη λογική του ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα για υπεράσπιση του κατηγορουμένου τον οποίο εκπροσωπώ αποτελεί για κάποιους ενόχληση, εκ δηλούμενη μάλιστα με μεθόδους παράνομες και καταδικαστέες».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις