Logo

Έκδοση στη Βουλγαρία του υπόπτου για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα



 
 

Οι γερμανικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση στη Βουλγαρία του υπόπτου για τη δολοφονία της δημοσιογράφου της βουλγαρικής τηλεόρασης Βικτόρια Μαρίνοβα.

Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος  στο οποίο επέβαινε ο Σεβερίν Κρασιμίροφ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σόφιας λίγο μετά τις 19.00 ώρα Ελλάδας.

Στα πλάνα που μετέδωσαν ΜΜ διακρίνονται περιπολικά της αστυνομίας να φεύγουν λίγο μετά από τον τερματικό σταθμό. 

Ο ύποπτος από τη Σόφια θα  μεταφερθεί σε κέντρο κράτησης στο Ρούσε. Εκεί θα υποβληθεί σε τεστ DNA και σε ψυχιατρικές εξετάσεις προτού του απαγγελθούν επίσημα οι κατηγορίες. Αναμένεται να κατηγορηθεί για τον βιασμό και τη δολοφονία της 30χρονης Μαρίνοβα, η σορός της οποίας βρέθηκε σε ένα πάρκο στην πόλη Ρούσε την 6η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι  εισαγγελικές αρχές ανέφεραν ότι τα στοιχεία δεν καταδεικνύουν ότι ο θάνατος της δημοσιογράφου σχετίζεται με τη δουλειά της κάνοντας λόγο για ένα τυχαίο σεξουαλικό έγκλημα αν και συνεχίζουν να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Κρασιμίροφ συνελήφθη στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα. Ομολόγησε στις γερμανικές αρχές ότι τσακώθηκε με το θύμα και ότι τη χτύπησε στο πρόσωπο, αρνούμενος εντούτοις ότι τη βίασε, σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του γερμανικού δικαστηρίου που αποφάσισε την έκδοσή του.

«Οι γερμανικές αρχές παρέδωσαν τον 21 ετών πολίτη από τη Ρούσε» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Γερμανός εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι ο Κρασιμίροφ εκδόθηκε στη Βουλγαρία με πτήση από τη Φρανκφούρτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις