Logo

Μετρό: Στάση εργασίας με κάλυψη του ΕΚΑ - Η ΣΤΑΣΥ σταματά τις γραμμές 2 και 3 για το βράδυ της Παρασκευής



 
 

Την προκήρυξη στάσης εργασίας από τις 23.00 της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου έως τη λήξη της βάρδιας για τους εργαζομένους στην εταιρεία “Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ” αποφάσισε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ). Έτσι, το μετρό δεν θα λειτουργήσει από τις 11 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας.

Νωρίτερα, η ΣΤΑΣΥ είχε ανακοινώσει πως κρίθηκαν παράνομες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι στάσεις εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηναίων (ΣΕΛΜΑ), που είχαν προκηρυχθεί για τη Παρασκευή στο μετρό, από την έναρξη βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 23:00, έως τη λήξη του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηναίων (ΣΕΛΜΑ).

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ ΑΕ τονίζει πως “για λόγους ασφάλειας του επιβατικού κοινού και λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση- ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), να επαναπροκηρύξει (με τα ίδια κατ΄ ουσίαν αιτήματα) την κριθείσα ως παράνομη στάση εργασίας στο Μετρό, αποφάσισε να σταματήσει τη λειτουργία στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, σήμερα 19 Οκτωβρίου 2018 στις 23:00”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις