Logo

Τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη με νεκρό έναν 29χρονο



 
 

Ένας 29χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Οκτωβρίου, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην Κρήτη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά της 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Λεωφόρο Κόκκινου Πύργου, στον επαρχιακό δρόμο από Τυμπάκι προς Αγία Γαλήνη, όταν αυτοκίνητο με οδηγό 32χρονο παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έναν 29χρονο, ο οποίος κατέληξε λίγο αργότερα, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ο άτυχος νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του, ενώ ο οδηγός του μοιραίου οχήματος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος πριν πάρει το αυτοκίνητό του, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον αδελφό του, να πάει να τον παραλάβει έξω από κέντρο διασκέδασης, καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν ήθελε να οδηγήσει.

Ο 32χρονος ανταποκρίθηκε θετικά στην υπεύθυνη στάση του αδελφού του, όμως ενώ κατευθύνονταν προς το κέντρο διασκέδασης, παρέσυρε τον άτυχο 29χρονο και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις