Logo

Έβρος: Αγόρι 6 ετών ξεψύχησε στην άσφαλτο - Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο



 
 

Ένα εξάχρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο λίγο έξω από το χωριό Λύρα του Έβρου.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Κυριακής όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr, οι γονείς έκαναν μια στάση με το όχημα προκειμένου το παιδί να κατέβει για να κάνει την ανάγκη του αλλά δυστυχώς βγήκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, να το παρασύρει και να το τραυματίσει  θανάσιμα.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το άτυχο αγόρι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολη, ωστόσο είχε ήδη υποκύψει.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει τα εξής: 

Θανατηφόρο τροχαίο

Χθες (11-11-2018) το μεσημέρι, στο 11ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αρδανίου - Ορμενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ανήλικο αγόρι, ηλικίας 6 ετών, το οποίο επιχείρησε να διασχίσει πεζό το οδόστρωμα. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου της Αλεξανδρούπολης η κηδεία του άτυχου Γιωργάκη στην ίδια εκκλησία που βαπτίστηκε πριν από έξι χρόνια.

Ο ίδιος ο πατέρας του 6χρονου αγοριού ανακοίνωσε τον χαμό του παιδιού του μέσω του Facebook.

Ένα αγόρι που αγαπούσε το ποδόσφαιρο και το κολύμπι

Ο μικρός Γιώργος ήταν ένα παιδί πολυτάλαντο και αξιαγάπητο καθώς ασχολούταν πολύ με τον αθλητισμό και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις συλλυπητηρίων τόσο του Αθλητικού Ομίλου Θράκης όσο και από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ο Α.Ο Θράκης-Αλεξανδρούπολης, στην ακαδημία του οποίου έπαιζε ποδόσφαιρο ο 6χρονος, ανακοίνωσε μέσω του Facebook τα συλλυπητήρια του.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του μικρού μας αθλητή Γιωργάκη Κουλίση. Η οικογένεια του Ομίλου μας εκφράζει τα πιο θεά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Γιωργάκη θα σε θυμόμαστε για πάντα».

Συγκλονισμένοι είναι οι παράγοντες και οι προπονητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, όπου επίσης συμμετείχε στην ομάδα κολύμβησης ο μικρός Γιώργος.

«Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης θρηνεί για την αιφνίδια και άδικη απώλεια του μικρού αθλητή του, Κουλίση Γεώργιου και εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους. Σε ένδειξη πένθους τη Δευτέρα 12 /11, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της πισίνας εκμάθησης».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις