Logo

Επίθεση Τούρκων χάκερς στο λογαριασμό του Γιάνη Βαρουφάκη στο twitter - Ανέβασαν προκλητικά βίντεο [βίντεο+φωτο]



 
 

Τούρκοι χάκερς "χτύπησαν" τον λογαριασμό του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου , με τον ίδιο να αποδίδει την ενέργεια σε Τούρκους φασίστες.

Στον λογαριασμό του πρώην υπουργού αναρτήθηκαν βίντεο με τουρκικό περιεχόμενο, σε ένα εκ των οποίων αναγράφεται χαρακτηριστικά: “Θα υψώσουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα. Να περιμένετε τους ευγενείς μαχητές Τούρκους”.

Αναρτήθηκε επίσης βίντεο με τη στιγμή που πυροβολείται ο Σολωμός Σολωμού και την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο.

Λίγο πριν εμφανιστούν οι επίμαχες αναρτήσεις ο Γιάνης Βαρουφάκης προειδοποίησε πως ο λογαριασμός είχε χακαριστεί από "φασίστες εκ Τουρκίας", προσθέτοντας ότι έχει επικοινωνήσει με την τεχνική υποστήριξη του Twitter.

Οι δράστες φαίνεται πως διέγραψαν τις προειδοποιητικές αναρτήσεις του πρώην υπουργού και απάντησαν: “Σκάσε, δεν τελείωσε ακόμα”

Υπενθυμίζεται, πως Τούρκοι χάκερ έχουν επιτεθεί σε αρκετές ιστοσελίδες ελληνικών θεσμών τον τελευταίο χρόνο, ανάμεσά τους την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις