Logo

Ιταλία: Ένας ανήλικος υπεύθυνος για τον πανικό και τους έξι νεκρούς σε κλαμπ [βίντεο]



 
 

Ένας ανήλικος φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως υπεύθυνος για την τραγωδία με τους έξι νεκρούς και τους 60 τραυματίες σε κλαμπ στην Ιταλία, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα La Stampa γράφει ότι οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον ανήλικο που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς φέρεται ότι ψέκασε με σπρέι πιπεριού τους θαμώνες του κλαμπ.

Η επίθεση έγινε στο κλαμπ Lanterna Azzurra στην κωμόπολη Κορινάλντο τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την La Stampa, ο ανήλικος ψέκασε με σπρέι πιπεριού τους θαμώνες του κλαμπ, κίνηση από την οποία προκλήθηκε πανικός. Εκείνη την ώρα στο κλαμπ βρίσκονταν πάνω από 1.400 άτομα για τη συναυλία του δημοφιλούς ράπερ Sfera Ebbasta.

Το πλήθος έτρεξε προς την έξοδο του κλαμπ με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το μπαλκόνι του κέντρου διασκέδασης. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, έχασαν τη ζωή τους έξι άτομα -πέντε ανήλικοι και μία 39χρονη μητέρα- και τραυματίστηκαν 60, εκ των οποίων οι επτά σοβαρά.

Κατηγορούμενοι και οι υπεύθυνοι του κλαμπ

Ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες αναμένεται να αντιμετωπίσουν και οι υπεύθυνοι του κλαμπ, καθώς οι θαμώνες ήταν υπεράριθμοι σχετικά με τη χωρητικότητα του κέντρου διασκέδασης.

“Η μαμά με προστάτευε μέχρι την τελευταία στιγμή… Προσπάθησε να κάνει χώρο με το κορμί της” δηλώνει στο μεταξύ στη συγκλονιστική μαρτυρία της η κόρη της 39χρονης γυναίκας που σκοτώθηκε προστατεύοντάς την με το ίδιο της το σώμα.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις