Logo

Νέα Υόρκη: Υπάλληλος της Google πέθανε στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης [φωτο]



 
 

Ένας προγραμματιστής της Google πέθανε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου.

Ο νεαρός Σκοτ Κρουλσικ, μόλις 22 ετών, βρέθηκε αναίσθητος το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου, στη δουλειά του, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη (CPR) που πραγματοποιήθηκε από το υγειονομικό προσωπικό δεν είχε αποτέλεσμα, οπότε ο θάνατος του Κρούλσικ σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Google.

Οι αιτίες του θανάτου του παραμένουν, μέχρι στιγμής άγνωστες. Ο νεαρός δεν είχε ιστορικό χρήσης ναρκωτικών ή κάποιας ασθένειας και το σώμα του, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έφερε σημάδια κακοποίησης.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon (Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες), ο Kρούλσικ ξεκίνησε την πρακτική του άσκηση στη Googl, ενώ στη συνέχεια του ανανεώθηκε το συμβόλαιο ως συνεργάτης το καλοκαίρι του 2017, από τον Μάϊο έως τον Αύγουστο, και από τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψε συμβόλαιο αορίστου χρόνου, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του σημείωμα στην προσωπική του σελίδα στο ίντερνετ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-12-2018 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις