Logo

Πάτρα: Κατατέθηκε σε τράπεζα χαρτονόμισμα από τα λύτρα της απαγωγής Μυλωνά



 
 

Η υπόθεση της απαγωγής του βιομηχάνου, Γιώργου Μυλωνά, που έγινε πριν από 10 χρόνια, απασχολεί και πάλι τις αρχές με αφορμή ένα χαρτονόμισμα,το οποίο κατατέθηκε το πρωί της Τρίτης σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Πάτρα. Το χαρτονόμισμα ήταν ένα 200ευρο και φέρεται να προέρχεται από τα λύτρα που δόθηκαν στους δράστες της απαγωγής.

Συγκεκριμένα το 200ευρο κατατέθηκε μαζί με άλλα χαρτονομίσματα στο γκισέ της Τράπεζας από πολίτη στο πλαίσιο της αποπληρωμής υποχρεώσεών του. 

Οι υπάλληλοι πέρασαν από τον τυπικό έλεγχο το χαρτονόμισμα και διαπίστωσαν ότι ήταν προσημειωμένο.

Το χαρτονόμισμα που ήταν προσημειωμένο, φέρεται να έδωσε στο γκισέ της Τράπεζας πολίτης για να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Επρόκειτο για 200ευρο το οποίο συγκέντρωσε τα… βλέμματα των υπαλλήλων που το πέρασαν από τον τυπικό έλεγχο και διαπίστωσαν πως ήταν προσημειωμένο.

Το... ύποπτο 200ευρο, σύμφωνα με το patrastimes, προκάλεσε αναστάτωση στους υπαλλήλους της Τράπεζας, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Έτσι, το χαρτονόμισμα στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται, ότι η απαγωγή του πρώην προέδρου του ΣΕΒ Βορείου Ελλάδος,  Γιώργου Μυλωνά, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιουνίου 2008 έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Οι απαγωγείς είχαν αρχικά ζητήσει ως λύτρα 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Τελικώς, οι απαιτήσεις των δραστών έπεσαν στα 10,8 εκατομμύρια ευρώ. 

«Έχεις χάρη που έχεις τρία παιδιά και υποσχέθηκα στη γυναίκα σου να σε παραδώσω ζωντανό», είχε πει ένας εκ των δραστών στον βιομήχανο λίγο πριν την απελευθέρωσή του το βράδυ της Κυριακής 22 Ιουνίου 2008 και αφού οι συγγενείς του είχαν παραδώσει στους απαγωγείς τα λύτρα, μέρος των οποίων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις