Logo

Μεσολόγγι: Αεροσκάφος έπεσε στο Κρυονέρι [βίντεο+φωτο]



 
 

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν την Τετάρτη οι αρχές  στο Μεσολόγγι, όταν έγινε γνωστό ότι ένα αεροπλάνο έπεσε στην περιοχή του Κρυονερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα διθέσιο αεροσκάφος, το οποίο κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή.

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος φέρεται να έπεσε σε βαθιά νερά - ένα χιλιόμετρο τουλάχιστον από την ξηρά στη θέση Καβουρότρυπες. 

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία,

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως η τελευταία επαφή με τον πιλότο ήταν στις  12:29.

Το αεροσκάφος έκανε την πτήση από Πάτρα προς Μεσολόγγι.

Στο αεροσκάφος επέβαινε ο πιλότος, Παναγιώτης Κεφαλάς, κάτοικος Πατρών και πατέρας δύο παιδιών. 

Ο Παναγιώτης Κεφάλας, εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη, ενώ υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου, εθελοντής ομάδας πιλότων, που επιτηρούν σε δάση, για πυρκαγιές, την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι  πολίτης που είδε το αεροσκάφος να πέφτει, ειδοποίησε μέσα στον πανικό του την Πυροσβεστική, η οποία με τη σειρά της  ενημέρωσε το Λιμενικό το οποίο διεξάγει επιχείρηση για τον εντοπισμό του 47χρονου  πιλότου, Παναγιώτη Κεφαλά.

Στο σημείο έχει μεταβεί και η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ), προκειμένου εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι να  πραγματοποιήσουν εξειδικευμένες έρευνες στο σημείο για τη συλλογή πειστηρίων και τον εντοπισμό του πιλότου, ο οποίος φέρεται να είναι πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις