Logo

Κρήτη: Εντοπίστηκαν νεκροί οι τέσσερις αγνοούμενοι στο Γεροπόταμο [βίντεο+φωτο]



 
 

Νεκροί εντοπίστηκαν, τη Δευτέρα το πρωί, στον Γεροπόταμο οι τέσσερις αγνοούμενοι, που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τα ορμητικά νερά στη Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης.

Υπενθυμίζεται, πως στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο 29χρονος Κώστας Γιαννακάκης η 28χρονη σύζυγό του Ροδούλα Τσαγκαράκη, η 20χρονη αδελφή της Μαριλένα και η 57χρονη μητέρα τους Μαρία Χατζηπάνου. Οι τέσσερις αγνοούμενοι επέστρεφαν με το αυτοκίνητό τους τα ξημερώματα της Κυριακής από κέντρο διασκέδασης, όπου γινόταν γαμήλιο γλέντι. Στο σημείο του χειμάρρου, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες τη νύχτα εκείνη το ύψος του νερού μπορεί να έφτανε μέχρι και τα τρία μέτρα, το αυτοκίνητο παρασύρθηκε.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο έγιναν δύο κλήσεις από τους αγνοούμενους. Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια ενώ στη δεύτερη κλήση είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-2-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις