Logo

Λοστοί, μαχαίρια και ρόπαλα εντοπίστηκαν στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα



 
 

Φονικά όργανα σε προσωπικά είδη κρατούμενων και σε κοινόχρηστους χώρους των κελιών εντοπίστηκαν στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εκεί  την Πέμπτη  παρουσία της Εισαγγελέα Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας. 

 Η Εισαγγελία είχε πληροφορίες σχετικά με μεγάλη  «κόντρα» που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ ομάδων Αλβανών, Αλγερινών και Πακιστανών για τον έλεγχο της φυλακής ανηλίκων.

Έτσι διατάχθηκε η έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής βρήκαν ακόμα και  σπαθιά!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε προσωπικά είδη των κρατουμένων καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους των κελιών: 10 λοστοί,  21 αυτοσχέδια μαχαίρια, 6 λάμες, 3 ξύλινα ρόπαλα, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 ψαλίδια, καλέμι και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Με βάση τα ευρήματα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος 28 εγκλείστων, ενώ 3 από αυτούς βαρύνονται επιπλέον και για τη νομοθεσία περί ναρκωτικών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις