Logo

Χειροπέδες στον οδηγό που προκάλεσε το δυστύχημα με το βυτιοφόρο στη λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου [βίντεο]



 
 

Οι αρχές εντόπισαν τον οδηγό  του αυτοκινήτου, που είχε εμπλακεί στο τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο 27ο χλμ. της λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου, όταν βυτιοφόρο συγκρούστηκε με  φορτηγό.

Ο οδηγός είναι ένας 50χρονος Έλληνας, με ολλανδικό διαβατήριο, υπάλληλος εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Τροχαία, πρόκειται για τον οδηγό του λευκού ΙΧ, που οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν στο σημείο του δυστυχήματος, το πρωί της Παρασκευής, να προσπερνά το βυτιοφόρο και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

'Ηταν το αυτοκίνητο που είδε ο οδηγός του  φορτηγού και επιχείρησε να το αποφύγει,. Όμως στην προσπάθειά του "κάρφωσε" το βαρύ όχημα που οδηγούσε στο βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και ο συνοδηγός του.

'Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 50χρονος, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, επέστρεψε στο σημείο και ρωτούσε τους παρευρισκόμενους αν είχαν καταλάβει τί είχε συμβεί, υποστηρίζοντας ότι  εκείνος ακολουθούσε το βυτιοφόρο, ήθελε να το προσπεράσει αλλά δεν το έκανε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος αρχικά έλεγε τα ίδια και στην Τροχαία, αλλά στη συνέχεια παραδέχθηκε  την αλήθεια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας έχει καταγραφεί να οδηγεί επικίνδυνα και να προσπερνά παράνομα τουλάχιστον άλλα τρία οχήματα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις