Logo

Έξι συλλήψεις για την άγρια δολοφονία του Ζαφείρη Πινάρη στην Ίμβρο [φωτο]



 
 

Με εντολή της Εισαγγελίας Δαρδανελίων οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων που φέρονται ως δράστες της δολοφονίας του 86χρονου Έλληνα Ζαφείρη Πινάρη στην Ίμβρο. 

Στα σπίτια των φερόμενων ως δραστών εντοπίστηκαν, κατά τις έρευνες, λίρες, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα του άτυχου ηλικιωμένου από το Ευλάμπιο, καθώς και πλαστικές χειροπέδες, όπως αυτές με τις οποίες είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια του 86χρονου που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του με εμφανή σημάδια από χτυπήματα.

Τα ευρήματα στα σπίτια των συλληφθέντων επιβεβαιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών, ότι οι δράστες  αναζητούσαν τις χρυσές λίρες και το μεγάλο κομπόδεμα που οι φήμες ανέφεραν ότι είχε το θύμα στην απομονωμένη αγροικία του.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Espresso, αυτό που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι εάν οι δράστες βρήκαν όντως τον φημολογούμενο θησαυρό του Ζαφείρη Πιναρη σκάβοντας στον χώρο γύρω από το σπίτι του και χτυπώντας τον για να τους αποκαλύψει την κρυψώνα.

Η έρευνα των τουρκικών διωκτικών αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση επιχειρούν να εξακριβώσουν πόσοι ήταν, τελικά, οι εμπλεκόμενοι στο βασανισμό και στην άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου και τι πραγματικά κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι του θύματος. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις