Logo

Μεσολόγγι: Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος φαντάρος που είχε πάρει άδεια για να ψηφίσει [φωτο]



 
 

Ένας 19χρονος από τη Γουριά Μεσολογγίου που υπηρετούσε τη θητεία του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της άδειας που είχε πάρει για να ψηφίσει στις εκλογές. 

Ο φαντάρος ανασύρθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής από αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Νεοχωρίου Μεσολογγίου στο οποίο έπεσε με το μηχανάκι του. 

Όπως έγινε γνωστό, το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος. πριν καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι. 

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, η επιχείρηση ανάσυρσης του 19χρονου ξεκίνησε περίπου στις 09:30 όταν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.

Ο φαντάρος αρχικά  διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο για τη διενέργεια  νεκροψίας – νεκροτομής.

Την προανάκριση για το δυστύχημα έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού αναφέρονται τα εξής: 

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της 26 Μαΐου 2019, ο Στρατιώτης (ΕΜ) Γ. Π. Τ. του 50 ΤΥΠ, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος, ευρισκόμενος σε εκλογική άδεια στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις