Logo

Ναυπακτία: Η στιγμή του πνιγμού του dj Mr Jony στην Κάτω Βασιλική [βίντεο+φωτο]



 
 

Ο Πατρινός dj Θοδωρής Γεωργιόπουλος, γνωστός με το ψευδωνυμο Mr Jony, είναι ο άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή στην παραλία της Κάτω Βασιλικής στη Ναυπακτία. 

Ο 31χρονος πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει τη βάρκα του από το ξαφνικό μπουρίνι. 

Όπως αναφέρει το tempo24news.gr, ο Θοδωρής Γεωργιόπουλος την Κυριακή είχε πάει βόλτα στην Κάτω Βασιλική με φίλο του, όταν  ξαφνικά είδε τη βάρκα του να την παρασέρνει το κύμα. Στην προσπάθειά του να τη σώσει, τον παρέσυραν τα ρεύματα που ήταν πολύ ισχυρά, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Στο προφίλ του στο facebook, οι φίλοι του, τον αποχαιρετούν, χωρίς ακόμη να μπορούν να πιστέψουν, πώς έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Ένα από τα συγκινητικά μηνύματα αναφέρει:  «Μάλλον ο Θεός είχε ανάγκη το αστείρευτο και ατελείωτο χαμόγελο σου.. Μάλλον είχε ανάγκη τις μουσικές σου.. Ήθελε και ζήταγε ένα άτομο να μη του χαλάει ποτέ χατήρι.. Είχε ανάγκη την αισιοδοξία σου. Την ατελείωτη ενέργεια σου…και.. και.. και..Έτσι αποφάσισε να σε πάρει δίπλα του στον ουρανό των αγγέλων.. ΚΑΛΌ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΡΕ ΤΖΟΝΑΡΕ.. Λείπεις είδη», 

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη στις 5:00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Νεράιδα Ηλείας.

Στο μεταξύ, το γύρο του Διαδικτύου κάνει τη Δευτέρα ένα βίντεο που προκαλεί σοκ, καθώς σε αυτό έχουν καταγραφεί οι τελευταίες κινήσεις του 31χρονου Πατρινού, ενώ προσπαθεί να σώσει τη βάρκα του. 

Ο Θοδωρής Γεοργιόπουλος φαίνεται στο στιγμιότυπο να κολυμπά σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει το σκάφος που παρασυρόταν από τους ανέμους. Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, o φίλος του που βρισκόταν μαζί του, ήταν αυτός που τον αναζητούσε και κάλεσε σκάφος του λιμενικού σώματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-6-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις