Logo

Κρήτη: Τραγικό φινάλε στην αναζήτηση του αγνοούμενου Νίκου Δερμιτζάκη [φωτο]



 
 

Στον 82χρονο Νίκο Δερμιτζάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας σε χωράφι στις Γούρνες Ηρακλείου.

Ο 82χρονος ήταν μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και είχε έρθει για διακοπές στις Γούρνες μαζί με τον γιο του.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr,  όταν ο γιος ξύπνησε την περασμένη Κυριακή είδε την  πόρτα του δωματίου που διέμεναν ανοιχτή και τον πατέρα του άφαντο.

Ο γιος αναζήτησε τον πατέρα επί ώρες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι κατέφυγε  στις αστυνομικές αρχές και δήλωσε την εξαφάνισή του. 

Σήμερα, Δευτέρα λίγο πριν τις 20:00, κάτοικος της περιοχής, εντόπισε το πτώμα ενός άνδρα στο χωράφι του και στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και ιατροδικαστής.

Από την αρχή, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε "λίστα" αγνοουμένων, εξετάζοντας αν η σορός ανήκει σε κάποιον του οποίου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση.

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι το πτώμα μπορεί να ανήκει σε αγνοούμενο και σύντομα ήρθε και η ταυτοποίηση της σορού από την αστυνομία και ότι αυτή ανήκει στον 82χρονο Νίκο Δερμιτζάκη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-6-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις