Logo

Με μηνύσεις ''απειλεί'' ο Αλέξης Κούγιας τον Τόλη Βοσκόπουλο



 
 

papadimitriou_3-2-2011Μετά την χθεσινή καταδίκη του Τόλη Βοσκόπουλου σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή, που αφορούσε το γνωστό θέμα της φοροδιαφυγής κατά  την περίοδο 1993-1997, εξελίξεις υπήρξαν από το “μέτωπο” της κας Τζούλιας Παπαδημητρίου, όπως ήταν αναμενόμενο.

΄Ετσι, ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την Τζούλια Παπαδημητρίου με σημερινή ανακοίνωσή του αναφέρει ότι:

«…θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Αθηνών για να ζητήσει αντίγραφα των πρακτικών της δίκης, για να πληροφορηθούν μετά βεβαιότητας αν πράγματι ο συνήγορος του κου Βοσκόπουλου, ο οποίος δεν παρέστη,  ισχυρίστηκε το ψευδές και συκοφαντικό γεγονός ότι δήθεν επί 15 και πλέον χρόνια, δηλαδή από το έτος 1995 μέχρι και σήμερα, δεν πλήρωνε τους φόρους του, γιατί, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δήθεν δεν είχε χρήματα, αφού όλα του τα χρήματα του τα είχε καταναλώσει ή υπεξαιρέσει η κυρία Τζούλια Παπαδημητρίου».

Στη συνέχεια επικαλείται το υπ’ αρ. 50/1999 βούλευμα του συμβουλίου Εφετών Αθηνών, αλλά και αποφάσεις αστικών Δικαστηρίων- που εκδόθηκαν ύστερα από μήνυση του τραγουδιστή κατά της κυρίας. Παπαδημητρίου για υπεξαίρεση- με τα οποία έχει κριθεί, «ότι όλα αυτά είναι φαντασιώσεις του».

Εξάλλου, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο κ. Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος δήθεν δεν είχε χρήματα, λίγους μήνες μετά το χωρισμό του με την κα Τζούλια Παπαδημητρίου το έτος 1995, αγόρασε δύο διατηρητέα πολύ μεγάλα διαμερίσματα στην πλατεία Λιστόν της Κέρκυρας, ελαχίστης αξίας 4 εκ. ευρώ σήμερα, τα οποία δώρισε στη νυν σύζυγο του κα Άντζελα Γκερέκου, στο όνομα της οποίας είναι και σήμερα καταχωρημένα για ευνόητους λόγους (κατασχέσεις από Εφορία)».

Τέλος, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το γραφείο του κ. Κούγια έχει εντολή : «εφόσον βεβαιωθούν από τα πρακτικά, οι ισχυρισμοί αυτοί, να καταθέσουμε εναντίον όλων όσοι τους ισχυρίστηκαν και εναντίον όλων όσοι τους επιβεβαίωσαν, μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία μάρτυρα και να προβούμε στην κατάθεση αγωγών για προσβολή προσωπικότητος».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις