Logo

Η Χιονάτη και οι επτά… πολεμιστές !



 
 

prtmnsnwht_3-2-2011Η Disney πρόκειται να αλλάξει εντελώς ένα κλασικό, αγαπημένο μας παραμύθι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Hollywood Reporter, το διάσημο στούντιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον υποψήφιο για Όσκαρ σεναριογράφο του “Toy Story 3”,  Μάικλ Άρντ, προκειμένου να γράψει μία ταινία με τίτλο “Snow And The Seven” – μία  ριζικά διαφορετική έκδοση του κλασικού παραμυθιού “H Xιονάτη και οι επτά νάνοι”.

Σε αυτή τη νέα ταινία δράσης, η Χιονάτη θα είναι μια Αγγλίδα που πηγαίνει στο Χονγκ Κονγκ για την κηδεία του πατέρα της, όπου και συνειδητοποιεί ότι η κακιά θετή μητέρα της την κυνηγάει. Τότε, η Χιονάτη πηγαίνει στην ηπειρωτική Κίνα, όπου δεν συναντά τους γνωστούς μας αξιαγάπητους νάνους, αλλά τρομερούς πολεμιστές.

Ποιός θα μπορούσε όμως να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο; Μέχρι στιγμής, φαβορί για τον ρόλο της Χιονάτης είναι η - αγαπημένη των Όσκαρ - Νάταλι Πόρτμαν.

Το μόνο ερώτημα είναι αν η ίδια θα είναι σε θέση να συμμετάσχει, καθώς είναι έγκυος.

Αυτή είναι μόνο μία από μια σειρά κινηματογραφικών ταινιών που είναι εμπνευσμένες από το παραμύθι της Χιονάτης και που προγραμματίζονται για τη μεγάλη οθόνη.

Η Κρίστεν Στούαρτ φημολογείται ότι θα ‘εχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της πριγκίπισσας στην ταινία “Snow White And The Huntsman”, ενώ μια άλλη ταινία, “The Brothers Grimm: Snow White” βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις