Logo

Σε ύφεση η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Δάσος Χαϊδαρίου [βίντεο+φωτο]



 
 

Σε ύφεση και οριοθετημένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε δασική έκταση στο Δάσος Χαϊδαρίου,

Η φωτιά  που έκαιιγε χαμηλή βλάστηση,  πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της τοπικής ομάδας του «Α.Ο. Χαϊδαρίου», που βρίσκεται στην περιοχή και κοντά στον οικισμό του Δάσους, εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο. 

Από την πυρκαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστησαν εξωτερικά ρύπανση κάποια κοντέινερ που χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι, αλλά αυτήν την ώρα δεν υπάρχει φλόγα στην περιοχή. 

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούσαν αρχικά 32 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 ελικόπτερο, ενώ στη συνέχεια οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν.

Συνολικά πλέον επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ελικόπτερα.

Για την ώρα δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε παρακείμενα σπίτια. 

Λόγω της φωτιάς έκλεισαν για την κυκλοφορία των οχημάτων οι οδοί Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της Παπανδρέου και η Κ. Παλαμά από το ύψος της Σωκράτους. Επίσης πραγματοπιοούνται εκτροπές της κυκλοφορίας σε κάθετες οδούς που οδηγούν σε αυτές. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι φωτιά πήρε και μάνδρα με ξύλα η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο της περιοχής.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-8-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις