Logo

Προκαλεί τους χάκερς !



 
 

gglchrm_3-2-2011Η Google προχώρησε σε μία νέα πρόκληση για όσους γνωρίζουν από  τεχνολογία. Είναι απλό: Αν κάποιος καταφέρει να χακάρει το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο “Google Chrome”, η ίδια η Google θα του απονείμει 20.000 δολάρια καθώς κι ένα laptop Chrome CR - 48!

 

Οι ενδιαφερόμενοι ωστόσο, θα έχουν πολλή και δύσκολη δουλειά να κάνουν, καθώς πέρυσι ο browser της Google ήταν ο μόνος που έμεινε ανέπαφος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού “CanSecWest Pwn2Own” (διαγωνισμός για χάκερς).

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 9 έως και τις 11 Μαρτίου και θα γίνει στο Βανκούβερ του Καναδά, στο πλαίσιο της διάσκεψης της CanSecWest και οι χάκερς καλούνται να δουλέψουν στο Chrome web browser που τρέχει στην τελευταία εξηντατετράμπιτη έκδοση είτε των Windows 7 ή  του Mac OS X.

Το έπαθλο των  20.000 δολαρίων και του υπολογιστή θα ισχύουν μόνο για την πρώτη ημέρα του διαγωνισμού. Αν κάποιος ωστόσο καταφέρει να χακάρει το Google Chrome την δεύτερη ή την τρίτη ημέρα, θα πάρει  10.000 δολάρια.

Το χακάρισμα του Microsoft Internet Explorer, του Apple Safari και του Mozilla Firefox, επίσης συμπεριλαμβάνεται στον διαγωνισμό Pwn2Own, αλλά δεν προσφέρει κάποιο χρηματικό έπαθλο στον νικητή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις