Logo

6.000 θερμίδες την ημέρα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο



 
 

wlvrn_4-2-2011Οι περισσότεροι σταρς του Χόλυγουντ προσέχουν τι τρώνε, έτσι ώστε να διατηρήσουν το καλλίγραμμο σώμα τους. Δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι ισχύει το ίδιο και για τον ηθοποιό Χιού Τζάκμαν.

Ο Τζάκμαν έχει την “αποστολή” να πάρει αρκετά κιλά για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη δεύτερη ταινία “Wolverine”, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2012.

Για την ακρίβεια, ο σκηνοθέτης Ντάρεν Αρονόφσκι του ζήτησε να πάρει ακόμα περισσότερα κιλά από αυτά που είχε πάρει για την πρώτη ταινία “X - Men Origins: Wolverine” πριν από δύο χρόνια.

«Πρέπει να καταναλώνω 6.000 θερμίδες ημερησίως. Είναι δύσκολο», δήλωσε ο Τζάκμαν, ο οποίος ακολουθεί ταυτόχρονα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής.

«Αυτή τη στιγμή είμαι 96 κιλά», είπε ο ηθοποιός για το βάρος του, το οποίο είναι ήδη 10 κιλά περισσότερα απ’ όσα ήταν ο Τζάκμαν το 2009.

«Ο Ντάρεν μου είπε για την πρώτη ταινία “Έδειχνες υπέροχος, αλλά είσαι τόσο ψηλός που σε μερικά πλάνα μοιάζεις με τον Κλιντ Ίστγουντ κι αυτό δεν ταιριάζει στον Wolverine, ο οποίος στα κόμικς είναι πολύ δυνατός, κοντός και φουσκωτός. Έτσι θέλω να γίνεις κι εσύ. Πάρε κι άλλα κιλά”», δήλωσε ο Τζάκμαν στην εφημερίδα LA Times.

Μάλιστα, αστειευόμενος, προσέθεσε: «Αν πάθω καρδιακή προσβολή, να πείτε σε όλους τι προσπαθούσα να κάνω».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρονόφσκι ζητάει από έναν ηθοποιό του μια τόσο δραματική αλλαγή βάρους, καθώς, για τις ανάγκες της ταινίας “Black Swan”, είχε ζητήσει από την πρωταγωνίστρια, Νάταλι Πόρτμαν, να χάσει 10 ολόκληρα κιλά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις