Logo

Παραλίγο παράνομη υιοθεσία μέσα στο νοσοκομείο Νίκαιας



 
 

Το προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας απέτρεψε παράνομη υιοθεσία που θα γίνονταν μέσα στη μαιευτική κλινική από 19χρονη μητέρα που θα ...παρέδιδε "στα χαρτιά" το βρέφος της σε άλλη "μάνα", δηλώνοντας τα στοιχεία άλλης γυναίκας ως μητέρας του νεογέννητου παιδιού της!

Η νεαρή γυναίκα έφτασε στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου στις 5 Σεπτέμβρη και την επόμενη μέρα έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2 κιλών και 600 γραμμαρίων. Η 19χρονη δεν είχε δηλώσει τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητας της, αλλά τα στοιχεία άλλης γυναίκας ηλικίας 31 ετών, η οποία θα εμφανίζονταν "στα χαρτιά" ως η μητέρα του παιδιού της.

Όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν πως επρόκειτο για πλαστοπροσωπία κάλεσαν τις Αρχές.

Η νεαρή ομολόγησε πως το αγοράκι της προοριζόταν για υιοθεσία. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως η πλαστή ταυτότητα που προσκόμισε ανήκει στη γυναίκα, η οποία θα αγόραζε το βρέφος.

Δηλαδή αν το προσωπικό του νοσοκομείου δεν ανακάλυπτε την πλαστοπροσωπεία, τότε το μωράκι θα φαινόταν ότι το γέννησε άλλη γυναίκα, αυτή με τα στοιχεία ταυτότητας που είχε δώσει στο νοσοκομείο η 19χρονη. Με αυτό το ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης, το παιδί θα περνούσε ...νόμιμα στην οικογενειακή μερίδα της θετής, αγοράστριας μητέρας του.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αν πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών που δρούσε με το παραπάνω τέχνασμα της πλαστής ταυτότητας των μητέρων των μωρών που γεννιούνταν.

Ας σημειωθεί πως η 19χρονη που είναι ανύπαντρη, από το 2015 μέχει σήμερα έχει φέρει στον κόσμο τέσσερα παιδιά. Ένα παιδί κάθε χρόνο.

Με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων, το νεογέννητο παραμένει στο νοσοκομείο Νίκαιας. Η 19χρονη μητέρα που παραπέμφθηκε να δικαστεί για την πλαστή ταυτοπροσωπεία, αφέθηκε ελεύθερη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις