Logo

Ευ ζην


skin_types_29-11-2010
 

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν στον τομέα της ομορφιάς είναι «Πώς μπορώ να ξέρω τι τύπο δέρματος έχω;». Το δέρμα μας θα έπρεπε να είναι το μεγαλύτερο προσόν μας, ωστόσο σπάνια του δίνουμε την προσοχή που χρειάζεται και γνωρίζουμε ελάχιστα γι’ αυτό.


acupuncture_works_1-12-2010
 

«Αν είστε οπαδός του βελονισμού, ίσως έχετε κάποιο δίκιο»,δηλώνουν πλέον οι επιστήμονες. Έρευνες έδειξαν ότι όταν τρυπάμε το σώμα μας με βελόνες, τα κύτταρα του εγκεφάλου που επεξεργάζονται και αντιλαμβάνονται τον πόνο, χαλαρώνουν. «Αυτό σημαίνει ότι η διάσημη τεχνική του βελονισμού, όντως ανακουφίζει από τον πόνο», δήλωσαν οι ερευνητές.


vegetables_2-12-2010
 

Αν νομίζατε ότι τρώγοντας καθημερινά φρούτα και λαχανικά, προφυλάσσεστε από τον καρκίνο, ξανασκεφτείτε το. Σύμφωνα με νέα, εκτενή επιστημονική μελέτη, τα φρούτα και τα λαχανικά προστατεύουν από ελάχιστα έως καθόλου το σώμα μας από τον καρκίνο του στήθους, του προστάτη και άλλων μορφών καρκίνους.


 

Στο χωριό Κουσκόϊ, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας, - που σημαίνει “το χωριό των πουλιών”- ζουν χωρικοί που επικοινωνούν μεταξύ τους... κελαηδώντας. Στο χωριό που οι, περίπου, 400 κάτοικοί του ασχολούνται με την καλλιέργεια τσαγιού και φουντουκιών, είναι το κέντρο της “χώρας του κελαηδήματος” και ...


homemade_3-12-2010
 

Ποια γυναίκα δεν θέλει να δείχνει όμορφη και λαμπερή, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές; Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικούς φυσικούς και απλούς τρόπους να κρατάτε καθαρή, λαμπερή και μαλακή την επιδερμίδα σας με προϊόντα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας μέσα σε ελάχιστο χρόνο και -το κυριότερο- ανέξοδα, με συστατικά που ήδη υπάρχουν ...
diet_myths_reality_26-11-2010
 

Σχεδόν κάθε είδους δίαιτα που υπάρχει, απαγορεύει την κατανάλωση κρεάτων, ζάχαρης και γαλακτοκομικών προϊόντων ενώ μας προτρέπει να καταναλώνουμε περισσότερο λαχανικά, φρούτα και τρόφιμα ολικής αλέσεως.


quit_smoking_28-11-2010
 

 

«Το κάπνισμα μπορεί να σκοτώσει» είναι μία προειδοποίηση που αναγράφεται σχεδόν σε όλα τα πακέτα τσιγάρων. Όλοι οι καπνιστές γνωρίζουν πολύ καλά τις συνέπειες του καπνίσματος, αλλά, παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτές τις προειδοποιήσεις. Ο εθισμός τους στην συνήθεια -ή την ευχαρίστηση- ...


diavhths_20-11-2010
 

Ο διαβήτης είναι μία ασθένεια που μαστίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο. Παρόλα αυτά, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που πάσχουν από διαβήτη δεν το γνωρίζουν καν μιας και πολλά από τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας μπορεί -εσφαλμένα- να θεωρηθούν ως κάποιου άλλου είδους προβλήματα.  Ο διαβήτης προκαλείται ...


beauty-resolutions_12-11-2010
 

Μην απλώνετε προϊόντα σε πολύ βρεγμένα μαλλιά

Αν θέλουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τον αγαπημένο μας αφρό ή τζελ, πρέπει να τα απλώσουμε όταν τα μαλλιά μας είναι νωπά ή στεγνά. Τα βρεγμένα μαλλιά είναι λιγότερο πορώδη, επομένως είναι πιο δύσκολο να απορροφήσουν το προϊόν.
 

Μια ομάδα επιστημόνων που εργάζονται σε διάφορα ιδρύματα στις ΗΠΑ αναφέρει ότι έχει ανακαλύψει ένα φάρμακο για μελάνωμα, μια μορφή καρκίνου ιδιαίτερα επιθετική που επηρεάζει πρώτα το δέρμα και στη συνέχεια κάνει μεταστάσεις σε διάφορα μέρη του σώματος.


 

Ερευνητές διαπίστωσαν, κατόπιν πειραμάτων, ότι οι αρουραίοι που επέλεξαν την αλκοόλη αντί του ζαχαρόνερου, είχαν χαμηλά επίπεδα ενός συγκεκριμένου γονιδίου.