Logo

Το υπουργείο Δικαιοσύνης και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης



 
 

KaramperhsΤο κτήριο που έχει μισθώσει, από το 2004, το υπουργείο Δικαιοσύνης για να στεγάσει, την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ανήκει στο φερόμενο ως αρχηγό της μαφίας της Θεσσαλονίκης, Μάρκο Καραμπέρη.

Εμείς να θεωρήσουμε... τυχαίο αυτό το γεγονός, αν και οι τοκογλυφικές δραστηριότητες του Καραμπέρη ήταν εδώ και πολλά χρόνια γνωστές στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Ωστόσο, το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει νοικιάσει στη Θεσσαλονίκη, από το 2008, ένα ακόμα κτήριο στο οποίο στεγάζεται το νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.

Στο πρόγραμμα «Διαύγεια» δεν φαίνεται ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του, αφού τα μισθώματα κατατίθενται μετά από «εκχώρηση απαιτήσεων» στην Τράπεζα Κύπρου.

Οι πληροφορίες του directnews.gr αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του εν λόγου κτηρίου είναι ο κουμπάρος του Καραμπέρη, επιχειρηματίας Αθανάσιος Πάπιστας, γνωστός από την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Μήπως λοιπόν οι αρμόδιοι του υπουργείου Δικαιοσύνης πρέπει να δώσουν μία απάντηση;

Σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη οι μόνοι που διέθεταν ακίνητα για ενοικίαση προς το Δημόσιο ήταν ο Καραμπέρης και ο Πάπιστας;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-1-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις