Logo

Έργο ποινικών η έκρηξη στο σπίτι του Γιάννη Σμπώκου; [φωτο]



 
 

smpwkos6 17-4-2014Οι διωκτικές αρχές αφήνουν ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για τους δράστες της έκρηξης στο σπίτι του άλλοτε στενού συνεργάτη του...

Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Σμπώκου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 16 ετών για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες των διωκτικών αρχών στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, ακόμα και αυτή της τρομοκρατίας.

Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές τόνιζαν στο directnews,gr, πως με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία η έκρηξη, η οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκε από μασούρι δυναμίτη με φιτίλι που πέταξαν άγνωστοι δράστες, είναι έργο ποινικών.

Οι τελευταίοι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν την οικογένεια του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, Γιάννη Σμπώκου, ώστε να αναγκάσουν τον πρώην διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να τους καταβάλει χρήματα. Μάλιστα, για το λόγο αυτό οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται κατά κύριο λόγο προς κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού.

smpwkos 17-4-2014 copy

Σημειώνεται, πως από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην καγκελόπορτα και στα κεραμίδια που βρίσκονται πάνω από την είσοδο του σπιτιού του Γιάννη Σμπώκου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 40 στην Κηφισιά.

smpwkos1 17-4-2014

smpwkos3 17-4-2014

smpwkos4 17-4-2014

smpwkos5 17-4-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-4-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Έκρηξη στο σπίτι του Γιάννη Σμπώκου στην Κηφισιά


Τελευταίες Ειδήσεις