Logo

Άγρια καταδίωξη και πυρά κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Μιχαλακοπούλου



 
 

dias 19-5-2014Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους άγνωστους άνδρες που ''πρωταγωνίστησαν"...

σε άγρια καταδίωξη στην Αθήνα και παράλληλα πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, στην οδό Μιχαλακοπούλου θέλησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο.

Στο σήμα των αστυνομικών ο οδηγός του αυτοκινήτου αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και πυροβόλησε στον αέρα.

Ακολούθησε καταδίωξη του αυτοκινήτου από ομάδα τεσσάρων μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι δράστες, που ήταν τουλάχιστον δύο, σταμάτησαν το Ι.Χ. στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους, αποβιβάστηκαν από αυτό και στη συνέχεια κρύφτηκαν σε γειτονικό αλσύλλιο, αρχίζοντας να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.

Παρά το γεγονός, ότι οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις, οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν αν διαφύγουν.

Πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν ότι οι δράστες  δεν είναι ελληνικής καταγωγής και είναι πιθανότατα αλλοδαποί προερχόμενοι  από τον ποινικό χώρο.

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού λόγω του συμβάντος για το οποίο έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αυτό που ερευνούν πρωτίστως οι αρχές είναι αν οι δράστες έχουν σχέση με καταζητούμενους «αντάρτες πόλης».

Σημειώνεται, ότι το Ι.Χ. ήδη βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς οι αρχές αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις