Logo

Το MEGA θρηνεί τη Νατάσσα Μιχαηλίδου - Σκοτώθηκε σε τροχαίο με την οικογένειά της! [βίντεο+φωτο]



 
 

mixahlidh 19-4-2014Η 38χρονη Νατάσσα Μιχαηλίδη, η οποία εργαζόταν στο εμπορικό τμήμα του MEGA, ο 43χρονος σύζυγός της, Βαγγέλης Τζωρτζίδης...

και τα δύο αγόρια τους, ηλικίας 3 ετών και 6 ετών, ήταν τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τη Μ. Παρασκευή στην Πελοπόννησο.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, που ταξίδευαν για τις γιορτές του Πάσχα, βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε σε γκρεμό, στο 85ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης -Πύργου, στην περιοχή Καλλιάνι.

Στο Mega επικρατεί βαρύ πένθος για την απώλεια της Νατάσσας Μιχαηλίδου και της οικογένειάς της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, το Μεγάλο Σάββατο, ο Αντώνης Φουρλής αποχαιρέτησε τη Νατάσσα  Μιχαηλίδη εκ μέρους όλων των συναδέλφων του καναλιού, λέγοντας τα εξής:

«Για εμάς τους εργαζόμενους του MEGA είναι μια δύσκολη μέρα η σημερινή, καθώς αποχαιρετούμε πρόωρα μια αγαπητή σε όλους μας συνάδελφο και μητέρα δύο παιδιών, τη Νατάσσα Μιχαηλίδου. Μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Τζωρτζίδη και τα δύο αγοράκια τους χάθηκαν άδικα και πολύ νωρίς, χθες, όλοι μαζί, όταν το αυτοκίνητό τους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό στον εθνικό δρόμο μεταξύ Τρίπολης και Πύργου. Θα θυμόμαστε πάντοτε τη Νατάσσα, που θα λείψει πολύ, ιδιαίτερα στους στενούς συνεργάτες της εδώ».

mixahlidh2 19-4-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-4-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο - Νεκροί, πατέρας, μητέρα και 2 παιδιά


Τελευταίες Ειδήσεις