Logo

Ουκρανία: Αυτονομιστές παραδίδουν στους Μαλαισιανούς τα μαύρα κουτιά του Boeing [βίντεο+φωτο]



 
 

marua koutia1 22-7-2014Η Ουκρανική πολιτοφυλακή παρέδωσε στους εμπειρογνώμονες της Μαλαισίας τα μαύρα κουτιά από τo Boeing-777 της Malaysia Airlines...

που συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία, στις 17 Ιουλίου 2014.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Αλεκσάντρ Μποροντάι (Aleksandr Boroday)  παρέδωσε τα μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους σε αξιωματούχους και εμπειρογνώμονες από τη Μαλαισία.

Η παράδοση έγινε στην πόλη του Ντόνετσκ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο δημοσιογράφους, ο Μποροντάι, σύμφωνα με το Russia Today, είπε: «Εδώ είναι, τα μαύρα κουτιά».

Στη συνέχεια, οι φιλορώσοι αυτονομιστές και οι εμπειρογνώμονες από τη Μαλαισία υπέγραψαν ένα έγγραφο, το οποίο, σύμφωνα με τον Μποροντάι, ήταν ένα πρωτόκολλο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης των μαύρων κουτιών του Μπόινγκ που καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο συνταγματάρχης Μοχάμεντ Σάκρι του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Μαλαισίας, που παρέλαβε τα ευρήματα, είπε κατά τη διάρκεια της παράδοσης ότι τα δύο μαύρα κουτιά ήταν «σε καλή κατάσταση».

marua koutia2 22-7-2014

Παράλληλα, οι φιλορώσοι αυτονομιστές ανακοίνωσαν την κατάπαυση του πυρός σε μια ακτίνα 10 χιλιομέτρων γύρω από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους για να διευκολυνθεί η έρευνα για τα αίτια της πτώσης του Boeing.

marua koutia4 22-7-2014

 marua koutia5 22-7-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις