Logo

Αυτοί είναι οι παιδόφιλοι που ασελγούσαν σε 11χρονη [φωτο]



 
 

paraskeuopoulo2a 24-7-2014Χρειάστηκε να δοθεί η άδεια της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι...

φωτογραφίες και η ποινική δίωξη σε βάρος δύο ατόμων που εμπλέκονται σε υπόθεση αποπλάνησης και ασέλγειας με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι, που το εξέδιδε έναντι αμοιβής ο 41χρονος θείος του.

Τα παραπάνω προκύπτουν από ανακοίνωση, που εξέδωσε την Πέμπτη η Ελληνική Αστυνομία, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε απο την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος τους ποινική δίωξη.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν στις 17-7-2014 στο Ίλιον, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ποινική δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.Πρόκειται για τους:

Α)Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο του Θεόδωρου, κατοίκου Νέων Λιοσίων.

paraskeuopoulos 24-7-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

paraskeuopoulo2s 24-7-2014

Β) Σπυρίδωνα Ζερβό του Κωνσταντίνου, κατοίκου Περιστερίου.

zervos1 24-7-2014

 zervos2 24-7-2014

Σε βάρος του πρώτου εξ αυτών ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη, ενώ σε βάρος του δευτέρου ασκηθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις καθώς και για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριών σε βάρος και των δύο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως και την 18.00 ώρα της 15-9-2014, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός μεν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανήλικων κοριτσιών, αφετέρου δε στην πληρέστερη διερεύνηση της εκκρεμούς υπόθεσης με την εξακρίβωση των στοιχείων των λοιπών παθουσών. Επιπλεον αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις