Logo

Ηράκλειο: Τρείς συλλήψεις για λαθραία ποτά και τσιγάρα [φωτο]



 
 

lathraia pota tsigara 26-7-2014"Λαβράκια" έπιασαν αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν 362 φιάλες λαθραίων ποτών και 2.900 γραμμάρια καπνού, μετά από οργανωμένη...

επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας 32χρονος Αλβανός και μία 43χρονη Ρουμάνα, καθώς και ένας 59χρονος Έλληνας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στις οικίες και σε οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο» ιδιοκτησίας 24χρονης ημεδαπής, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

lathraia2 pota tsigara 26-7-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από τους διενεργηθέντες ελέγχους, κατασχέθηκαν συνολικά 362 φιάλες λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών, καθώς και 2.900 καπνού αγνώστου προελεύσεως και επεξεργασίας, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Τα κατασχεθέντα είδη, βρέθηκαν σε οχήματα που χρησιμοποιούσαν, οι συλληφθέντες, στην οικία της 43χρονης και στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

lathraia3 pota tsigara 26-7-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν συνολικά πέντε οχήματα (τρία Ι.Χ.Ε και δύο Ι.Χ.Φ.) και ένα τρέιλερ, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως χώροι αποθήκευσης και μεταφοράς των προς πώληση λαθραίων ποτών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας και τελωνειακού κώδικα, μαζί με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις