Logo

Επεισόδια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για την απομάκρυνση καρδιολόγου [βίντεο+φωτο]



 
 

mesologgi2 28-7-2014Αιτία για να ξεσπάσουν τη Δευτέρα επεισόδια στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου αποτέλεσε η απόφαση του διοικητή για μετακίνηση...

ενός καρδιολόγου του ιδρύματος στην καρδιολογική του Αγρινίου προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες.

Στο νοσοκομείο, συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση εργαζομένων του νοσοκομείου και κατοίκων της πόλης, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από το διοικητή το νοσοκομείου Μεσολογγίου για αυτή την απόφαση.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως το cityvoice και το onairnews, αναφέρουν ότι κατά τη συγκέντρωση παρών ήταν και ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καπράνος, ο οποίος συναντήθηκε με τον διοικητή Γ. Κυριακόπουλο, παρουσία εκπροσώπων και άλλων φορέων.

Τα αίματα "άναψαν" όταν ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων, Δ. Τουμαράς, ζήτησε να παραβρεθεί στη συνάντηση αυτή και ο διοικητής του απαγόρευσε την είσοδο. 

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων γνωστοποίησε την άρνηση του διοικητή στους συγκεντρωμένους. Τότε, αρκετοί εξ αυτών εξαγριώθηκαν και κινήθηκαν προς το γραφείο του διοικητή, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα δείχνοντας να έχουν άγριες διαθέσεις.

mesologgi1 28-7-2014

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία, ενώ μετά τη φασαρία που δημιουργήθηε ο διοικητής του νοσοκομείου βρήκε έξω και εξήγησε στους συγκεντρωμένους ότι  γίνεται προσπάθεια για στελέχωση του νοσοκομείου.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2014 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις