Logo

Σοβαρό τροχαίο στα Μάλια με την εμπλοκή "γουρούνας"



 
 

troxaio gourouna Malia 31-7-2014Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένας 60χρονος άντρας, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στα Μάλια...

της Κρήτης, με εμπλοκή για μια ακόμη φορά ενός οχήματος "γουρούνα".

Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην έξοδο των Μαλίων, όταν ο 60χρονος οδηγός του δικύκλου στην προσπάθειά του να αποφύγει "γουρούνα" με οδηγό έναν 17χρονο Ισραηλινό τουρίστα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στα Μάλια και έπειτα στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις..

Για προληπτικούς λόγους εισήχθη στη ΜΕΘ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν υπήρξαν αντιδράσεις και έντονος προβληματισμός για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή με τις " γουρούνες", καθώς αρκετές φορές έχουν γίνει αιτία για πρόκληση σοβαρών ατυχημάτων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγοί των οχημάτων αυτών είναι ανήλικοι (όπως στο συγκεκριμένο ατύχημα) ή ακόμα και παιδιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις