Logo

Δάσος - καμουφλάζ για 223 δενδρύλλια κάνναβης στα Τρίκαλα! [φωτο]



 
 

xasisofuteia2 Trikala 22-8-2014Ένα δάσος με... χασίς ανακάλυψαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας...

στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Κατά της αστυνομικής επιχείρησης, που διήρκησε Τετάρτη και Πέμπτη, συνελήφθη ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν, το πρωί της Τετάρτης, με τη συνδρομή του ελικοπτέρου φυτεία μέσα σε αγροτεμάχιο, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, αποτελούμενη από 223 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,10 έως 4 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι τη φυτεία καλλιεργούσε 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και αξιολόγηση στοιχείων το μεσημέρι της Πέμπτης στην οικία του και συνελήφθη.

Στο χώρο της φυτείας, αλλά και κατά τις νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία και σε αποθήκη του συλληφθέντα, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

* τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης, ύψους 0,58 μέτρων,

* σχοινί (σπάγκος) που χρησιμοποιούνταν για το δέσιμο των κορυφών των δενδρυλλίων,

* ένα σκαπτικό εργαλείο (φτυάρι),

* μια ζυγαριά ακριβείας,

* το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, και

* ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το τοπικό Τμήμα Ασφάλειας.

xasisofuteia Trikala 22-8-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-8-2014 από directNEWS.gr


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22/08/14 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις