Logo

''Κόντρα'' Κώστα Μπακογιάννη - Βαγγέλη Αποστόλου στην ορκωμοσία [βίντεο+φωτο]



 
 

mpakogianhs1 28-8-2014Η κόντρα μεταξύ του νέου περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας... 

Βαγγέλη Αποστόλου, με φόντο τον πολιτικό όρκο, "σημάδεψε" την τελετή ορκωμοσίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, το φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του νέου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τελείωσε η φάση της θρησκευτικής ορκωμοσίας και ο λόγος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, κ. Ιερωνύμου και λάμβανε το λόγο ο κ. Μπακογιάννης.

Εκείνη τη στιγμή, ο κ. Αποστόλου τον διέκοψε και ζήτησε να μην προχωρήσει στην ομιλία του αν δεν πραγματοποιηθεί ο πολιτικός όρκος. Ο κ. Μπακογιάννης απάντησε ότι η πολιτική ορκωμοσία θα γίνει αμέσως μετά το λόγο του και έτσι ξεκίνησε το φραστικό επεισόδιο που προκάλεσε ένταση στην αίθουσα.

bakogiannhs2 28-8-2014

Τελικά, ο νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συνέχισε την ομιλία του και μετά την ολοκλήρωσή της ακολούθησε ο πολιτικός όρκος των νέων περιφερειακών συμβούλων.

bakogiannhs3 28-8-2014

Σημειώνεται, ότι η θρησκευτική ορκωμοσία του περιφερειάρχη, των αντιπεριφερειαρχών και μερίδας περιφερειακών συμβούλων πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και πέντε μητροπολιτών (Φθιώτιδας, Καρπενησίου, Χαλκίδας, Φωκίδας, Θηβών και Λεβαδείας) της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

bakogiannhs4 28-8-2014

Παρούσα στην τελετή ήταν και η αδελφή του νέου περιφερειάρχη, Αλεξία Μπακογιάννη, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κλινική των Χανίων με λοίμωξη του αναπνευστικού. 

Δείτε σχετικό βίντεο από το lamiastar



ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις