Logo

Τρίτο πρόσωπο στο διπλό φονικό στη Μάνη;



 
 

foniko-manh 31-8-2014Στοιχεία που θα δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση του διπλού φονικού στη Μάνη υποστηρίζουν ότι έχουν στη διάθεσή τους...

οι συγγενείς του ενός εκ των δύο θυμάτων, του 26χρονου Κώστα Σγούρου και ζητούν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο 18χρονων δραστών.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του Κωνσταντίνου Σγούρου από την πρώτη στιγμή έιχαν υποστηρίξει το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός στη διπλή δολοφονία, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι δύο απόφοιτοι της Γ΄ Λυκείου μπόρεσαν μόνοι τους να φέρουν σε πέρας το σχέδιο της φονικής ενέδρας σκοτώνοντας το γιο τους και τον φίλο του, τον 25χρονο Ιωάννη Κομμάτη.

Όπως αναφέρει η RealNews, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μαργέλης, συνήγορος της οικογένειας του Κ. Σγουρού, έχει ήδη ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο δραστών και δηλώνει: «Η δημοσιοποίηση των στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας θα προκαλέσει πάταγο».

foniko-manh2 31-8-2014

Σημειώνεται, ότι η εμπλοκή τρίτου προσώπου στην υπόθεση είναι πιθανό  να αφορά είτε στην προσπάθεια εξαφάνισης των πτωμάτων είτε ακόμα και στην οργάνωση της δολοφονίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-8-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

«Αν γίνει κάτι, θα ρίξεις ή θα ρίξω;» - Τί λέει στο απολογητικό του υπόμνημα ο ένας από τους 18χρονους


Τελευταίες Ειδήσεις