Logo

Μύκονος: Έκλεβε κοσμήματα από συγγενείς του και τα πουλούσε σε χρυσοχοείο



 
 

kosmhmata 51-8-2014Εξιχνιάστηκε από τις διωκτικές αρχές μια από τις κλοπές κοσμημάτων μεγάλης αξίας που τις τελευταίες ημέρες είχαν αναστατώσει...

τη Μύκονο.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 27χρονος αλλοδαπός, συγγενής των θυμάτων που είχαν καταγγείλει ότι είχαν πέσει θύματα κλοπής.

Ο νεαρός δράστης, όπως προέκυψε από την έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών, είχε πουλήσει τα κλοπιμαία σε ένα χρυσοχοείο του νησιού.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν με προσοχή τις καταγγελίες που είχαν δεχθεί για την κλοπή κοσμημάτων αξίας 11.000 ευρώ από διαφορετικά πρόσωπα που είχαν συγγενική σχέση και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης πρέπει να ήταν πρόσωπο που γνώριζαν όλα τα θύματα. 

Ωστόσο, στην ταυτοποίηση του δράστη βοήθησε η ανακάλυψη των κλοπιμαίων τα οποία στην πλειονότητά τους είχαν πουληθεί σε ένα χρυσοχοείο με ιδιοκτήτη έναν 56χρονο.

Μάλιστα, ένα μέρος της "χρυσής" λείας του νεαρού βρέθηκε στην κατοχή της 36χρονης υπαλλήλου του.

Χρυσοχόος και υπάλληλος βοήθησαν στην αποκάλυψη του δράστη, ο οποίος ήταν πράγματι συγγενής των θυμάτων.

Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για υφαίρεση, ενώ ο χρυσοχόος και η υπάλληλος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις