Logo

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τον τραυματισμό του φιλάθλου



 
 

hooligan 17-9-2014Στην ανακρίτρια Ηρακλείου οδηγήθηκαν, προκειμένου να απολογηθούν, οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού...

που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη

Οι τρεις νεαροί, ηλικίας 22, 27 και 24 ετών, προσήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, στις 11:00 το πρωί. Έξω από το δικαστήριο συγκεντρώθηκε πλήθος που συμπαραστέκεται στους συλληφθέντες.

Οι τρεις αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Ο 27χρονος και ο 22χρονος κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό με το έμβλημα της ομάδας του Εθνικού, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα μια ομάδα 15-20 οργανωμένων οπαδών του Ηροδότου, που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι κινήθηκαν στη βόρεια κερκίδα και προκάλεσαν συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν οι δύο φίλαθλοι της ομάδας του Εθνικού.

Οι δύο που κατέβασαν το πανό φέρονται να συμμετείχαν και στη συμπλοκή, αλλά ο 24χρονος και ένας 32χρονος και που αναζητείται από την αστυνομία, φέρονται να χτύπησαν τον 46χρονο.

Η κατάσταση του 46χρονου παραμένει σοβαρή, ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία ενώ οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν, για την ώρα, την αιμορραγία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Κρήτη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους συλληφθέντες για τον τραυματισμό του φιλάθλου


Τελευταίες Ειδήσεις