Logo

Άγριο ξύλο στο λιμάνι της Κυλλήνης για μια θέση… ψαρέματος!



 
 

psarades Kullhnh 18-9-2014Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι της Κυλλήνης, όπου πέντε ερασιτέχνες ψαράδες...

πιάστηκαν στα χέρια για μία θέση... ψαρέματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ένας 40χρονος άνδρας, από την περιοχή της Γαστούνης, είχε πάει στο λιμάνι της Κυλλήνης, προκειμένου να ψαρέψει, όπως έκανε συχνά.

Ωστόσο, στο σημείο που τοποθέτησε τα σύνεργα του ψαρέματος, φαίνεται πως δεν ήθελε άλλους «κοντά» του και έτσι μόλις έφτασαν στο σημείο ακόμα τέσσερις ερασιτέχνες ψαράδες από την περιοχή, ξεκίνησε μεταξύ τους μια λογομαχία.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και έτσι η έντονη λογομαχία δεν άργησε να φέρει τις γροθιές και τις κλοτσιές μεταξύ του 40χρονου άνδρα και των τεσσάρων ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του λιμεναρχείου, τις φωνές και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε στο σημείο άκουσαν περίοικοι και ειδοποίησαν τη δύναμη του Λιμεναρχείου της Κυλλήνης, η οποία επενέβη άμεσα στο συμβάν, προσάγοντας και τους πέντε στο τμήμα του Λιμεναρχείου.

Εκεί, όπως αναφέρουν πηγές, οι τέσσερις ερασιτέχνες ψαράδες υπέβαλαν μήνυση στον 40χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις